Selecteer een pagina

zachte yogalessen

zachte yogalessen

wat?

Ziekte, pijn en vermoeidheid zorgen er voor dat de fysieke conditie snel gaat afnemen. We hebben de neiging om meer te rusten dan nodig. Het klinkt misschien raar maar bewegen heeft een pijnstillend effect. Zelf geloofde ik er ook niet in toen ik ziek was. Een gebalanceerde dag met genoeg rust en activiteit is helpend voor jou ook als het lichaam langdurig ziek is.

We gaan samen gedurende een uurtje kijken welke bewegingen het lichaam goed doen. Voornamelijk al liggend, zittend. Via ademhalinsoefeningen brengen we het zenuwstelsel in balans. Kortom we gaan het lichaam en de adem ervaren – er mee in contact komen – via zachte bewegingen en via ademhalingsoefeningen. Ik beloof je geen concrete resultaten maar geef jezelf en het lichaam de tijd om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, je draagkracht te verruimen en je immuniteit en bloed een ‘boost’ te geven.

lesgeefster - Ann Covemaeker

In 2007 startte ik een yogaopleiding bij Yoga Vedanta Aalst. In die zelfde periode werd ik slachtoffer van een ongeval. Via Yoga, Mindfulness en Indivuduel Coaching ben ik terug mogelijkheden beginnen ontdekken in een proces waar aanpassingen in mijn huidige leefstijl nodig waren. Een moeilijk proces maar stilletjes aan werd het glas half vol ipv half leeg. Door de vele prikkels die elke dag op mijn pad komen, heb ik er nood aan om mijn aandacht naar binnen te keren, mijn/het lichaam te gaan ervaren en mijn/de adem als leidraad te gebruiken. Ademen is en proces dat steeds aanwezig is en waar ik niets voor hoef te doen.

Ann heeft al meerdere cursussen en retraites gevolgd bij breathworks.be en haar benadering tot yoga wordt mede beïnvloed door de breathworks benadering tot mindful bewegen in gewaarzijn.

lesplaats

breathworks mindfulness centrum Gent

lesdata

  • za 21/11 – 14h – 15h15
  • za 12/12 – 14h – 15h15
  • za 26/12 – 14h – 15h15

bijdrage

€ 8 per sessie – de sessie kunnen los van elkaar gevolgd worden
je betaalt op de sessie zelf

maximum 9 deelnemers per sessie

inschrijven?

doe je hieronder via het formulier …
geef zeker je naam, email, telefoon en de data waarop je wilt komen weer

lesgever

Ann Covemaeker, yogadocente

Deze activiteit wordt georganiseerd door een externe lesgeefster. Deze activiteit maakt geen deel uit van het breathworks cursusaanbod.

 

inschrijven of een vraag stellen

4 + 14 =

×

Hallo!

Heb je een vraag? Stuur ze ons of email naar info@breathworks.be

× Stel ons je vraag!