stiltecursus mindfulness

je beoefening verder nemen

Stiltecursus

verder gaan in mindfulness

wat?

De basis van deze cursus is stilte, de stilte waarin we onze eigen ervaring helderder kunnen ervaren. Meditatie is dus een belangrijk onderdeel van deze cursus omdat dit ons dichter in de stilte van ervaring brengt.

 Maar dat is in deze cursus enkel het begin. We gaan in deze cursus vervolgens door een reeks concrete mindfulness beoefeningen – alleen en samen met anderen – die ons een helderder blik op onszelf kunnen geven. Elke beoefening vertrekt vanuit jouw ervaring en enkel vanuit jouw ervaring. Er wordt dus niet gezegd wat je kan verwachten of zou kunnen ervaren. Geen grote theorieën of verklaringen. Jij ervaart, leert vanuit jouw ervaring en leert misschien ook wat van de ervaring van anderen.

Door de beoefeningen kan je misschien meer zicht krijgen op thema’s zoals grenzen stellen, communicatie, zelfbeeld, zelfvertrouwen, contact, perfectionisme, vreugde, verstilling, intuïtie. En misschien ook weer niet … De stilte van jouw ervaring zal je tonen wat er in jou te vinden is: de modder en de parels.

praktisch

Elke sessie duurt 2 uur en 45 minuten. Een groep bestaat uit maximaal 16 mensen.

In de agenda kan je zien wanneer de volgende verdiepingscursus begint en vind je alle verder praktische info.

deze cursus kan je ook volgen als een onderdeel van het jaaraanbod ‘een jaar vol mindfulness’

Wanneer wordt deze cursus gegeven?

× Stel je vraag!