Onze lesgevers

Maak kennis met ons team.

Bart Upekshadaka

Bart Upekshadaka werkt sinds 2009 full time als mindfulness leraar en heeft meer dan 150 mindfulness cursussen gegeven. Als senior trainer in de internationale Breathworks traditie leidt hij ook andere mensen op tot mindfulness trainer. Hij is de oprichter van het breathworks mindfulness centrum Gent.

In het centrum geeft hij de meeste trainingen: basistrainingen, (dag)retraites, verdiepingstrainingen, trainersopleiding … Hij heeft ook zijn eigen mindfulness podcasts waar je hem aan het werk kan horen.

Zijn stijl? Lichtheid, mildheid, speelsheid en humor gaan moeiteloos samen met diepgang en expertise in mindfulness en meditatie. Complexe thema’s legt hij op heel toegankelijke wijze uit.
Meditatie pakt hij heel praktisch en aards aan

Zijn inspiratie vindt hij binnen het boeddhisme waar ook zijn ordenaam Upekshadaka vandaan komt. In zijn privé leven geniet hij van muziek, de tijd met zijn zoon en het contact met vrienden.

Anke Snauwaert

Vanuit een holistische kijk op gezondheid en welzijn ontdekte Anke de waarde van yoga, mindfulness en lichaamswerk om mensen met zichzelf in verbinding te brengen en hun levenskwaliteit te verbeteren.

Anke is psychologe, yogadocente en Breathworks-cursiste sinds 2017. Daarnaast volgt ze diverse trainingen in binnen- en buitenland. In haar lessen verweeft ze elementen uit psychologie, mindfulness, en put ze uit diverse yoga-stijlen (yin yoga, herstellende yoga, vinyasa yoga, yoga therapy). – www.metAnke.be

Anke doet de ‘mindful yoga’ in het breathworks centrum.

Ingrid Jacobs

Ingrid Jacobs werkt sinds 1989 als traumatherapeut, eerst binnen het kader van Slachtofferhulp Brussel / Halle / Vilvoorde nu in Therapieplek, een zelfstandige praktijk voor trauma en relatietherapie. Ze werkt sinds 2008 in UZGent als oncopsycholoog en mindfulness/compassietrainer.
In haar benadering is er veel liefde voor het tempo en uniekheid van elk verwerkingsproces, elke persoon.

Ingrid is binnen het breathworks centrum verantwoordelijk voor de training ‘traumasensitieve mindfulness‘ samen met Bart Upekshadaka.

Matthea Belis

Matthea Belis is klinisch orthopedagoog, relatie- en gezinstherapeut, trainer Mindful Parenting.
Naast haar klinisch werk met koppels en gezinnen, geeft zij trainingen rond ouderschap (Mindful Opvoeden, Omgaan met meningsverschillen in de opvoeding, etc.)

Matthea begeleidt de groepen ‘mindful opvoeden‘.

Het breathworks mindfulness centrum Gent maakt deel uit van het internationale netwerk van Breathworks trainers.
Wij zijn door het breathworks headoffice erkend als 'center of excellence'.

Ons centrum

Frederick Burvenichstraat 156
9050 Gentbrugge (BE)

Contact

× Stel ons je vraag