Mindfulness
&
Verbindende communicatie

Mindfulness

&

Verbindende

communicatie

Een ont-moeting met jezelf en de ander


4 vrijdagen – vanaf 6 mei

met Martine Bal en Bart Upekshadaka 

De beoefening van Mindfulness traint ons in een vriendelijke en zorgzame aandacht waarmee we aanwezig zijn in de ervaring van het huidig moment. We merken duidelijk gedachten, fysieke ervaringen, emoties, gebeurtenissen en anderen op en reageren minder volgens vaste gewoontes of op een automatische manier. Dit laat ons steeds meer toe om te kiezen voor zorg en aandacht voor en verbinding met onszelf en de ander.

Verbindende Communicatie is een levenswijze van respectvol spreken én luisteren. We staan stil bij onze gevoelens en behoeften en spreken ze uit op een heldere manier. In relatie met anderen luisteren we met een open, niet oordelende houding. We ervaren meer verbinding en als vanzelf groeit het verlangen om een bijdrage te leveren tot het welzijn van de ander.

Tijdens deze workshop exploreren we hoe Mindfulness en Verbindende Communicatie elkaar ontmoeten, aanvullen en versterken en zo samen ons nog meer leiden in de richting van aanwezigheid en verbinding – iets wat deze wereld zo heel erg nodig heeft.

In de workshop gaan we op een praktische en levendige manier met VC en Mindfulness aan de slag. De groep is een labo waar we in het nu met en aan elkaar onderzoeken wat ons belemmert en we oefenen aan de hand van concrete voorbeelden en ingebrachte situaties van de deelnemers. Oefenmomenten worden afgewisseld met reflectiemomenten.

Lesgevers

Martine Bal °1959

Reeds 30 jaar met veel plezier en passie als vormingswerkster aan de slag met groepen en teams in de zorg- en welzijnssector rond o.a. Verbindende Communicatie en creatief agogisch werken. 

Begeleiding en ondersteuning in kleine groepjes met een creatieve invalshoek.

Bart Upekshadaka Van den Berghe °1973

Zowat z’n hele beroepscarrière werkzaam als lesgever in allerlei vakgebieden. Vanuit z’n inspiratie als boeddhist en passie voor meditatie en groei de laatste 13 jaar full time lesgever in breathworks mindfulness met meer dan 200 mindfulness trainingen en verschillende tientallen retraites. Is tevens senior opleider van andere mindfulness trainers.

Praktisch

In het breathworks centrum – Gentbrugge

 

4 vrijdagenvanaf 6 mei

 • lesdata: 6 mei, 20 mei, 3 juni, 17 juni
 • lesmoment: op vrijdag, van 9h30 – 16h00
 • lesgevers: Bart Upekshadaka & Martine Bal
 • lesplaats: breathworks mindfulness centrum – Gentbrugge

 

 • max 12 deelnemers
 • thee en koffie zijn inbegrepen
 • maaltijden zijn niet inbegrepen en verzorg je zelf
 • we zorgen voor je veiligheid en respecteren alle geldende cororona maatregelen zoals voldoende afstand, ventilatie, co2 meter etc

 

 • wie kan deelnemen?
  Wie reeds ervaring heeft met mindfulness en/of verbindende communicatie.

 

Bijdrage

 • € 500 (*)

(*) bij factuur of betaling door werkgever betaal je € 750
(*) heb je het financieel moeilijk? Neem contact met ons op.

Inschrijving

Nog verdere vragen? Neem contact met ons op via info@breathworks.be of 0484 96 79 10 (voor vragen rond mindfulness) en 0498 11 69 83 (voor vragen rond verbindende communicatie).

Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de annulerings- en deelnamevoorwaarden.

×

Hallo!

Heb je een vraag? Stuur ze ons of email naar info@breathworks.be

× Stel ons je vraag!