Mindfulness jaartraining

‘Mindful emotie’

Mindfulness jaartraining

‘Mindful emotie’

Mindfulness jaartraining:
‘Mindful emotie’

 

 • 1 zondagavond per maand van sept t.e.m. juni
 • & 1 volle zondag 

ER IS NOG 1 PLAATS VRIJ

Er zijn geen goede of slechte emoties.

Er zijn wel verschillende manieren van omgaan met je emoties. Sommige daarvan zullen helpen en andere zullen net het tegendeel doen. Mindfulness gaat over hoe je met de dingen omgaat. Met milde opmerkzaamheid zie je steeds beter je gewoontes en kan je meer beginnen kiezen voor wat wel helpt.

In deze jaartraining leer je hoe je een intiemer en dus zorgzamer relatie met je emoties kan aangaan. Je ontmoet doorheen de training op heel concrete wijze emoties zoals angst, schaamte, woede, verdriet, rouw, vreugde, jaloezie en zelftwijfel. Elke emotie die je in deze training ontmoet, onderzoek je in detail zoals je misschien nog nooit deed.

Als je leeft als mens zal je emoties hebben. Dat hoort er gewoon bij. Maar we hebben vaak zo weinig geleerd over hoe om te gaan met deze soms reusachtige krachten in ons. Aan de hand van mindfulness en geïnspireerd door het werk van Robert Augustus Masters willen we dat in deze training nu net wel doen.

Deze jaartraining is geen theoretische exploratie maar vooral een onderzoek in onze ervaring. Aan de hand van meditatie, mindfulness in je dagelijks leven en gerichte beoefeningen gaan we hiermee aan de slag. Je begeleider in deze training is Bart Upekshadaka – senior breathworks trainer en student bij Robert Augustus Masters.

Start: sept 2022

In het breathworks centrum – Gentbrugge

 

lesmoment
zondag avond, 19h00 – 22h00

lesdata
25 sept, 23 okt, 20 nov, 11 dec, 15 jan, 26 feb, 26 maart, 16 april, 21 mei, 18 juni
+ 1 volledige zondag (datum wordt geprikt in dec 2022)

lesgever
Bart Upekshadaka

ER IS NOG 1 PLAATS VRIJ

Jouw lesgever

Bart Upekshadaka

Bart Upekshadaka is een doorwinterd lesgever. Sinds 1996 geeft hij les in allerlei onderwerpen. Sinds 2006 leidt hij jaarlijks 1 of meerdere meditatieretraites. Sinds 2009 werkt hij full time als mindfulness leraar en heeft hij meer dan 150 mindfulness cursussen gegeven. Als senior trainer leidt hij ook andere mensen op tot mindfulness trainer. De laatste 6 jaar geeft hij jaarlijks een jaartraining die slechts éénmalig wordt gegeven.

Zijn stijl? Lichtheid, mildheid, speelsheid en humor gaan moeiteloos samen met diepgang en expertise in mindfulness en meditatie. Complexe thema’s legt hij op heel toegankelijke wijze uit. Meditatie pakt hij heel praktisch en aards aan.

 

✉️ Blijf op de hoogte van nieuwe data!

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.

Praktisch

 • Je volgt deze training in 10 sessies (3 uur per sessie) & 1 volledige zondag onder de begeleiding van een gecertificeerd breathworks minfulness trainer.
 • De lessen gaan door in het breathworks mindfulness centrum.
 • Wij streven ernaar de lessen met audio en/of video op te nemen zodat je een gemiste les alsnog online kan zien. De opname blijft beschikbaar tot de volgende les.

  lees meer:

  Bijdrage:

  • € 520 (*)
  • € 350 bij verhoogde tegemoetkoming

   

  (*) bij factuur of betaling door werkgever betaal je € 620
  (*) heb je het financieel moeilijk? Neem contact met ons op.

  Inschrijving

  ER IS NOG 1 PLAATS VRIJ

  Nog verdere vragen? Neem contact met ons op via info@breathworks.be of 0484 96 79 10.

  Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de annulerings- en deelnamevoorwaarden.

  × Stel je vraag!