meditatiedag

meditatiedag

Een meditatiedag is een cadeautje voor jezelf!

In het dagelijks leven zijn we vaak druk bezig, we proberen doelen te bereiken, werken in functie van deadlines. Op zich niets mis mee maar het wordt een probleem als het ons begint over te nemen en we niet meer uit deze modus geraken.

Een meditatiedag is jezelf de ruimte geven een hele dag in die andere modus van zijn door te brengen. We nemen ruimte om op ontspannen manier af en toe te zitten of te liggen in meditatie, er is de mogelijkheid tot stilte en verstilling, als je wilt kan je ook wat praten met anderen maar dat hoeft niet. Een vrije, open dag met heel veel kans tot de beoefening van mindfulness.

Kortom: een cadeau voor jezelf!

Een meditatiedag is niet: de hele tijd verplicht op je kussen zitten in meditatie, streng wezen op jezelf omdat je afgeleid zou zijn, niet bewegen, geen woord mogen zeggen …

praktisch

voorkennis

Om deel te kunnen nemen, verwachten we een actieve mindfulness beoefening. Heb je bij breathworks een 8 weken cursus gedaan, geen probleem. Ben je niet bekend bij breathworks, laat dan even bij je inschrijving weten wat je voorkennis is – zo kunnen we ervoor zorgen dat je het meeste uit de dag haalt.

inschrijving

De meditatiedagen staan vermeld in de lijst met de oefenmomenten. Daar schrijf je je dus ook in. De annuleringsvoorwaarden staan ook daar vermeld.

Voor sommige meditatiedagen kan je ofwel de hele dag, ofwel één dagdeel deelnemen.

binnenkort nieuwe data

 

breathworks mindfulness centrum Gent

thema: ‘waarom zijn goede voornemens vaak niet voldoende?’
begeleiding: Bart Upekshadaka

9:30 – 17:00
of 
9:30 – 12:30
of
14:00 – 17:00

deelname: €20 voor dagdeel – €40 hele dag

schrijf je in!

(als je deel wenst te nemen aan de hele dag, schrijf je dan zowel voor de ochtend als de namiddag in!)

 

× Stel je vraag!