jaarcursus

vervolgcursus mindfulness - het hele jaar door

Jaarcursus

mindfulness het hele jaar door

In 2016 wordt de jaarcursus vervangen door de verdiepingscursus 2016. Die zal net zoals de jaarcursus maandelijks te volgen zijn. 

 

wat?

Een context om samen met anderen te beoefenen kan heel ondersteunend zijn om je beoefening van mindfulness blijvend vorm te geven. Op basis van deze reële nood is de breathworks jaarcursus ontstaan. Een jaarlang kom je regelmatig samen met een vaste groep, onder begeleiding van een breathworks trainer en beoefen je samen, wissel je uit en verdiep je jouw beoefening en kennis van mindfulness.

Je leert ...

Het thema van deze lessenreeks is niet vast of vooraf bepaald. Naargelang wat zich in de groep aandient, zal de breathworks mindfulness trainer die de groep begeleidt, vooraf een bepaald thema voorbereiden en hier met de groep dieper op ingaan.

Als je een Breathworks 8 weken gevolgd hebt, dan kan je je al wat inbeelden hoe een sessie van de jaarcursus er zal uitzien: meditatie, uitwisseling, verdieping, workshop, wat poëzie, metaforen en verhalen …

praktisch

Je komt één maal per maand samen met jouw lesgroep. De data worden samen bepaald op zo’n manier dat de meesten onder ons kunnen aanwezig zijn.

Elke sessie duurt 2 uur en 45 minuten. Een groep bestaat uit maximaal 16 mensen.

In de agenda kan je zien wanneer de volgende jaargroep start en vind je alle verder praktische info.

× Stel je vraag!