inschrijven - alle info

oefenmomenten


inschrijven - alle info - retraites

 

Op deze pagina vind je alle praktische info over inschrijving voor de vervolgcursussen die je kan volgen bij breathworks.

Inschrijven doe je via de agenda.



je bijdrage

 

Voor een oefenmoment vragen we normaal gezien €6 per uur.
Voor bepaalde oefenmomenten vragen we een andere bijdrage als door omstandigheden (bv locatie, extra materiaal) de kosten hoger liggen – dit staat steeds vermeld bij het oefenmoment.



wat bevat deze bijdrage?

 • je verblijf en overnachting in het retraitecentrum metta vihara. De kamers zijn tweepersoonskamers met een eigen badkamer.
  Er zijn een beperkt aantal Ă©Ă©npersoonskamers beschikbaar. Die worden gereserveerd voor mensen met fysieke klachten en speciale behoeftes.
 • lekkere vegetarische maaltijden
 • begeleiding van de retraite door de verschillende Breathworks trainers


inschrijving & betaling - wat je moet weten

Als je je inschrijft, verklaar je je akkoord met de onderstaande afspraken. Goed om even door te lezen dus.

 

 1. Na inschrijving vragen we je om je bijdrage binnen de 10 dagen te storten.
 2. Bij inschrijving in de 2 laatste weken voor de start van de cursus vragen we je om onmiddellijk na inschrijving je bijdrage te storten.
 3. Het niet (tijdig) betalen van de bijdrage is niet gelijk aan een annulering. Annulering dient expliciet te gebeuren. Hou er rekening mee dat aan een annulering kosten kunnen verbonden zijn, los van het al dan niet betalen van de bijdrage.
  (zie hiervoor de annuleringsvoorwaarden)
 4. In het geval van een niet tijdige betaling van jouw bijdrage behoudt breathworks.be het recht jouw plaats open te stellen aan een andere deelnemer. In het geval dat dit zou gebeuren, brengen we je hiervan via email op de hoogte.


annuleringsvoorwaarden

Als je je inschrijft, verklaar je je akkoord met de volgende annuleringsvoorwaarden:

 1. Doe je annulering zo snel mogelijk – dit kan je onnodige kosten besparen!
 2. Annuleren doe je uitsluitend schriftelijk via email naar info@breathworks.be of via brief. 
 3. Bij annulering tot vier weken voor de start van de retraite, betaal je geen annuleringskosten. Het door jou betaalde voorschot (of retraitebedrag) storten we terug op je rekening.
 4. Bij annulering in de laatste vier weken voor de start van de retraite, betaal je €50 annuleringskosten.
 5. Bij annulering in de laatste vijf dagen voor de start van de retraite betaal je de helft van het door jou bij inschrijving aangegeven bedrag voor deelname.
 6. Eenmaal een retraite is gestart is annulering niet meer mogelijk. Je betaalt het volledige door jou bij inschrijving aangegeven bedrag voor deelname, ook als je niet deelneemt aan de retraite.

 

 

×

Hallo!

Heb je een vraag? Stuur ze ons of email naar info@breathworks.be

× Stel ons je vraag!