mindfulness bij stress

prijzen & praktische info


bijdragen - alle praktische info - 'mindfulness bij stress'

Op deze pagina vind je alle praktische info over inschrijving voor de cursus ‘leven met stress & burnout’.



je bijdrage bepalen

 Draag bij naargelang je financiële draagkracht

 

De vzw Breathworks.be stelt zich tot doel mindfulness beschikbaar te maken voor iedereen die er baat bij heeft. Daarom werken wij met verschillende financiële bijdragen, naargelang je financiële draagkracht.

 

Hoe bepaal je je bijdrage?

De bijdrage die je betaalt voor een Breathworks cursus wordt bepaald door je financiële draagkracht. Die financiële draagkracht wordt bepaald door heel wat factoren, je loon is er hiervan maar één – ook gezinssituatie, gezondheid en nog veel meer spelen hierin een rol.

Om je te helpen wat je financiële draagkracht is, vind je hieronder een aantal suggesties die je hierbij kunnen helpen.

normale draagkracht

De meesten onder ons hebben een normale draagkracht. We hebben geen geld te veel maar ook niet direct te weinig. We zijn misschien voorzichtig met onze centen maar hoeven ons ook niet direct zorgen te maken. We bezitten een wagen, kunnen af en toe eens wat sparen, op vakantie gaan zit er ook in …

hoge draagkracht

Misschien hoef jij je niet echt veel zorgen te maken over centen? Je kan gerust af en toe eens op reis of citytrip, betaalt zonder problemen je eigen huis af en bezit één of zelfs twee wagen. Als je meer dan 1 x per jaar zonder problemen een reis of reisje maakt, dan ben jij waarschijnlijk iemand met een hoge draagkracht.

lage draagkracht

Sommigen van ons hebben te maken het hoge ziektekosten en moeten maandelijks in de gaten houden hoeveel ze uitgeven om te kunnen rondkomen in hun basisbehoeften. Een reisje maken is een luxe die noodgedwongen schaars is.

steun door werkgever - factuur?

Word je ondersteund door je werkgever? Kan je dit inbrengen in je eigen bedrijfje? Wens je hiervoor een factuur? Dat kan – gewoon even vragen bij inschrijving. In deze situatie val je wel automatisch in de categorie van de hoge draagkracht.

Bijdrage naargelang draagkracht.

Als je je financiële draagkracht bepaald hebt, kan je hieronder zien wat de bijdrage is die wij vragen voor deelname aan een cursus ‘leven met stress & burnout’. Alle vermelde bijdragen zijn inclusief btw.

€ 320 – hoge draagkracht

€ 275 – normale draagkracht

€ 225 – lage draagkracht

deze cursus kan je ook volgen als onderdeel van het jaarpakket ‘een jaar vol mindfulness’.

Betaling door werkgever.
 • Betaalt jouw werkgever of een andere instelling voor jou volledig of gedeeltelijk de cursus?
 • Betaal je zelf niet de bijdrage?
 • Betaalt jouw eigen bedrijf(je) de cursus?

Dan draag je bij volgens hoge financiële draagkracht. Factuur en/of bewijs van deelname kunnen worden verkregen op aanvraag.

Beursaanvraag

Voor sommigen is de laagste bijdrage nog te hoog. In een beperkt aantal gevallen kan breathworks.be een beursplaats beschikbaar stellen, dan betaal je slechts een deel van de laagste bijdrage. Denk jij hiervoor in aanmerking te komen, stuur ons dan even een mailtje.



inschrijving & betaling - wat je moet weten

Als je je inschrijft, verklaar je je akkoord met de onderstaande afspraken. Goed om even door te lezen dus.

 

 1. Na inschrijving vragen we je om je bijdrage binnen de 10 dagen te storten.
 2. Bij inschrijving in de 2 laatste weken voor de start van de cursus vragen we je om onmiddellijk na inschrijving je bijdrage te storten.
 3. Het niet (tijdig) betalen van de bijdrage is niet gelijk aan een annulering. Annulering dient expliciet te gebeuren. Hou er rekening mee dat aan een annulering kosten kunnen verbonden zijn, los van het al dan niet betalen van de bijdrage.
  (zie hiervoor de annuleringsvoorwaarden)
 4. In het geval van een niet tijdige betaling van jouw bijdrage behoudt breathworks.be het recht jouw plaats open te stellen aan een andere deelnemer. In het geval dat dit zou gebeuren, brengen we je hiervan via email op de hoogte.


annuleringsvoorwaarden

Als je je inschrijft, verklaar je je akkoord met de volgende annuleringsvoorwaarden:

 1. Doe je annulering zo snel mogelijk – dit kan je onnodige kosten besparen!
 2. Annuleren doe je uitsluitend schriftelijk via email naar info@breathworks.be of via brief. 
 3. Bij annulering tot vier weken voor de start van de cursus, betaal je geen annuleringskosten. Het door jou betaalde voorschot (of cursusbedrag) storten we terug op je rekening.
 4. Bij annulering in de laatste vier weken voor de start van de cursus, betaal je €50 annuleringskosten.
 5. Bij annulering in de laatste vijf dagen voor de start van de cursus betaal je de helft van het door jou bij inschrijving aangegeven bedrag voor deelname.
 6. Eenmaal een cursus is gestart is annulering niet meer mogelijk. Je betaalt het volledige door jou bij inschrijving aangegeven bedrag voor deelname, ook als je niet deelneemt aan de cursus.

 

 

×

Hallo!

Heb je een vraag? Stuur ze ons of email naar info@breathworks.be

× Stel ons je vraag!