Stap 1: bepaal je draagkracht

Al jaar en dag werken wij bij Breathworks.be met bijdragen naargelang draagkracht. Voor het lidmaatschap is dat niet anders.

Bepaal dus eerste je draagkracht. Na deze stap vertellen we je wat je betaalt.

Je betaalt niet te veel zodat je jezelf niet in de problemen brengt – je betaalt niet te weinig zodat wij mindfulness kunnen blijven aanbieden aan al wie het nodig heeft. Om je te helpen je draagkracht te bepalen, hebben we hieronder weergegeven hoe je daarover kan nadenken.

Hoe bepaal je je draagkracht?

Normale draagkracht:

De meesten onder ons hebben een normale draagkracht. We hebben geen geld te veel maar ook niet direct te weinig. We zijn misschien voorzichtig met onze centen maar hoeven ons ook niet direct zorgen te maken. We bezitten een wagen, kunnen af en toe eens wat sparen, op vakantie gaan zit er ook in …

Hoge draagkracht:

Misschien hoef jij je niet echt veel zorgen te maken over centen? Je kan gerust af en toe eens op reis of citytrip, betaalt zonder problemen je eigen huis af en bezit één of zelfs twee wagen. Als je meer dan 1 x per jaar zonder problemen een reis of reisje maakt, dan ben jij waarschijnlijk iemand met een hoge draagkracht.

Lage draagkracht:

Sommigen van ons hebben te maken het hoge ziektekosten en moeten maandelijks in de gaten houden hoeveel ze uitgeven om te kunnen rondkomen in hun basisbehoeften. Een reisje maken is een luxe die noodgedwongen schaars is.

Steun door werkgever – factuur?

Word je ondersteund door je werkgever? Kan je dit inbrengen in je eigen bedrijfje? Wens je hiervoor een factuur? Dat kan – gewoon even vragen bij inschrijving. In deze situatie val je wel automatisch in de categorie van de hoge draagkracht.

Bepaal hieronder je draagkracht en lees verder.

×

Hallo!

Heb je een vraag? Stuur ze ons of email naar info@breathworks.be

× Stel ons je vraag!