breathworks mindfulness centrum Gent

mindfulness & kindfulness sinds 2009

Wat kost een basistraining?

 

Al sinds 2009 is het onze doelstelling mindfulness aan te bieden, aan wie het ook maar nodig heeft. Daarom werken we met een bijdrage naargelang je draagkracht – je betaalt €150, €185 of €215. Hiervoor krijg je je 8 lessen van 2 uur en nog een terugkommoment, in totaal 18 uur les. Je betaalt dus respectievelijk €8,5, €10 of €12 per lesuur.

Jouw bijdrage bevat:

  • het loon van je mindfulnesstrainer – gecertificeerd bij de internationale breathworks organisatie en met heel wat ervaring.
  • huur van het breathworks centrum
  • een handboek dat je meekrijgt in les 1
  • 17 begeleide meditaties – te downloaden via de website

Bepaal je draagkracht!

Je financiële draagkracht wordt bepaald door heel wat factoren, je loon is er hiervan maar één – ook gezinssituatie, gezondheid en nog veel meer spelen hierin een rol.

Om je te helpen wat je financiële draagkracht is, vind je hieronder een aantal suggesties die je hierbij kunnen helpen.

normale draagkracht

De meesten onder ons hebben een normale draagkracht. We hebben geen geld te veel maar ook niet direct te weinig. We zijn misschien voorzichtig met onze centen maar hoeven ons ook niet direct zorgen te maken. We bezitten een wagen, kunnen af en toe eens wat sparen, op vakantie gaan zit er ook in …

hoge draagkracht

Misschien hoef jij je niet echt veel zorgen te maken over centen? Je kan gerust af en toe eens op reis of citytrip, betaalt zonder problemen je eigen huis af en bezit één of zelfs twee wagen. Als je meer dan 1 x per jaar zonder problemen een reis of reisje maakt, dan ben jij waarschijnlijk iemand met een hoge draagkracht.

lage draagkracht

Sommigen van ons hebben te maken het hoge ziektekosten en moeten maandelijks in de gaten houden hoeveel ze uitgeven om te kunnen rondkomen in hun basisbehoeften. Een reisje maken is een luxe die noodgedwongen schaars is.

steun door werkgever - factuur?

Word je ondersteund door je werkgever? Kan je dit inbrengen in je eigen bedrijfje? Wens je hiervoor een factuur? Dat kan – gewoon even vragen bij inschrijving. In deze situatie val je wel automatisch in de categorie van de hoge draagkracht.

Als je je financiële draagkracht bepaald hebt, kan je hieronder zien wat de bijdrage is die wij vragen voor deelname aan een cursus ‘mindfulness bij stress’. Alle vermelde bijdragen zijn inclusief btw.

€ 215 – hoge draagkracht

€ 185 – normale draagkracht

€ 150 – lage draagkracht

deze cursus kan je ook volgen als onderdeel van het jaarpakket ‘een jaar vol mindfulness’.

betaling door werkgever

  • Betaalt jouw werkgever of een andere instelling voor jou volledig of gedeeltelijk de cursus?
  • Betaal je zelf niet de bijdrage?
  • Betaalt jouw eigen bedrijf(je) de cursus?

Dan draag je bij volgens hoge financiële draagkracht. Factuur en/of bewijs van deelname kunnen worden verkregen op aanvraag.

× Stel je vraag!