Selecteer een pagina

Dagretraites

Dagretraites

Dagretraites - info & inschrijven

 

Een dagretraite is een retraite, maar dan eentje van één dag.

Net zoals op een retraite die langer dan één dag duurt zorgen we voor een aantal condities die ons ondersteunen en inspireren tot beoefening. We gaan naar een rustige plek, bij voorkeur in de natuur, waar het stil is. We nemen de tijd om met elkaar meditatie te beoefenen, nemen ook de tijd om vanuit rust en verstilling met elkaar uit te wisselen over beoefening. De hele dag wordt in goede banen geleid en begeleid door Bart Upekshadaka.

 

voorkennis

Om deel te kunnen nemen, verwachten we dat je reeds mindfulness beoefent. Heb je bij breathworks een 8 weken cursus gedaan, geen probleem. Ben je niet bekend bij breathworks, laat dan even bij je inschrijving weten wat je voorkennis is – zo kunnen we ervoor zorgen dat je het meeste uit de dag haalt.

fysiek of online

Onze dagretraites kan je fysiek meedoen in het breathworks mindfulness centrum en online via live-streaming.

locatie

Dagretraites gaan door in ons eigen breathworks centrum in Gentbrugge.

 

corona

Onze lessen gaan volledig Coronaproof door met o.a. min. 1,5m afstand, mondmasker, voldoende verluchting en alle op dat moment geldende maatregelen.
Als door veranderende corona maatregelen de dagretraite niet kan doorgaan, geven we je de keuze om online mee te doen of uit te schrijven.

×

Hallo!

Heb je een vraag? Stuur ze ons of email naar info@breathworks.be

× Stel ons je vraag!