Bijscholing in Breathworks Mindfulness for Health bij chronische pijn, ziekte en stress

een intensieve ervaringsgerichte driedaagse

Vrijdag 17 tot en met zondag 19 februari 2017 vindt voor de tweede maal de Bijscholing Breathworks Mindfulness for Health plaats in ‘s Hertogenbosch. Na een succesvolle eerste versie van deze workshop najaar 2016 (met wachtlijst) wordt deze op aanvraag opnieuw georganiseerd.

De Bijscholing is een intensieve ervaringsgerichte driedaagse training. U maakt kennis met de manier waarop de Breathworks Mindfulness for Health methode mensen helpt om weer te kunnen opbloeien door in balans te leren leven met chronische pijn, ziekte en stress.

Voor wie: De Bijscholing verwelkomt mindfulnesstrainers en zorgprofessionals, die zich willen verdiepen in de Breathworks methode van mindfulnessbeoefening en leven in aandacht, om mensen met ingrijpende lichamelijke klachten effectiever te kunnen begeleiden. Met deze bijscholing is het mogelijk om elementen uit het Breathworks programma te integreren in uw mindfulnesstraining of werkveld.

De Breathworks benadering tot mindfulness kan veel betekenen voor mensen met ingrijpende lichamelijke klachten, ziekte en pijn. Breathworks is ontwikkeld door Vidyamala Burch, auteur van “Aandacht voor Pijn” en “Mindfulness for Health”. Zij heeft haar ruime ervaring met pijn vertaald naar een 8-weekse training, die volledig in het teken staat van mild en compassievol leren omgaan met lichamelijk lijden.

De docenten zijn Bart van den Berghe (BE), Triratna meditatieleraar, en Ingrid van den Hout (NL), MBSR en MBCT trainer en opleider. Zij zijn beiden door Breathworks CIC erkend senior Breathworks trainer en opleider.

meer weten?

In een uitgebreider informatiepakket vindt u o.a. het curriculum, deelnamecriteria, kosten, presentatie van de docenten. Het informatiepakket kunt u aanvragen via info@ingridvandenhout.nl of via het telefoonnummer (0032)(0) 477 20 44 55.

× Stel je vraag!