basisopleiding breathworks trainer

opleiding of bijscholing voor mbsr/mbct trainers

Basisopleiding in Breathworks Mindfulnesstraining

 

Op vrijdag 6 mei 2016 start de Basisopleiding in Breathworks Mindfulnesstraining.

De Basisopleiding bestaat uit twee workshops van drie dagen. De data zijn 6, 7 en 8 mei 2016 en 14, 15 en 16 oktober 2016.

U kunt de Basisopleiding als bijscholing volgen, of als onderdeel van de volledige opleiding tot Breathworks Mindfulnesstrainer.

 

Voor wie: De Basisopleiding verwelkomt beginnende en gevorderde mindfulnesstrainers MBSR/MBCT die zich willen verdiepen in de Breathworks Mindfulnesstraining voor mensen met lichamelijke klachten, pijn en ziekte.

 

De Breathworks benadering tot mindfulness kan veel betekenen voor mensen met ingrijpende lichamelijke klachten, ziekte en pijn. Breathworks is ontwikkeld door Vidyamala Burch, auteur van ā€œAandacht voor Pijnā€ en ā€œMindfulness for Healthā€. Zij heeft haar ruime ervaring met pijn vertaald naar een 8-weekse training die volledig in het teken staat van mild en compassievol leren omgaan met lichamelijk lijden.

 

De Basisopleiding is een Nederlands-Vlaamse samenwerking van door Breathworks CIC erkende opleiders en wordt georganiseerd door het Instituut voor Mindfulness. De workshops worden in het Nederlands/Vlaams gegeven. De eerste workshop vindt plaats in Nederland bij Nijmegen, de tweede in Belgiƫ bij Antwerpen.

 

De docenten zijn Bart Upekshadaka van den Berghe (BE), Triratna meditatieleraar, Breathworks trainer en opleider, en Ingrid van den Hout (NL), MBSR, MBCT en Breathworks trainer en opleider.

 

Informatiepakket: In een uitgebreid informatiepakket vindt u o.a. het curriculum, deelnamecriteria, kosten, presentatie van de docenten.

Het informatiepakket kunt u aanvragen via info@instituutvoormindfulness.nl

×

Hallo!

Heb je een vraag? Stuur ze ons of email naar info@breathworks.be

× Stel ons je vraag!