De Breathworks beurs

voor wie het moeilijker heeft ...

Goede afspraken, goede vrienden.
Hieronder een overzicht van hoe de inschrijving, betaling en annulering gebeurt bij deelname aan een Breathworks cursus.

9

Annuleringsvoorwaarden

  1. Bij annulering tot vier weken voor de start van de cursus, betaal je geen annuleringskosten. Het door jou betaalde voorschot (of cursusbedrag) storten we terug op je rekening.
  2. Bij annulering in de laatste vier weken voor de start van de cursus, betaal je €50 annuleringskosten. 
  3. Bij annulering in de laatste vijf dagen voor de start van de cursus betaal je de helft van het door jou bij inschrijving aangegeven bedrag voor deelname. 
  4. Eenmaal een cursus is gestart is annulering niet meer mogelijk. Je betaalt het volledige door jou bij inschrijving aangegeven bedrag voor deelname, ook als je niet deelneemt aan de cursus. 
  5. Annuleren doe je – liefst zo snel mogelijk – schriftelijk via email naar info@breathworks.be of via brief. 
  6. Door betaling van het inschrijvingsgeld voor de 8 weken cursus aan vzw Breathworks.be wordt je inschrijving bindend en verklaar je het eens te zijn met de hierboven beschreven voorwaarden.

 

9

Inschrijving en betaling

  1. Jouw inschrijving in de door jou gekozen groep is pas verzekerd als we van jou ten laatste 10 dagen na je inschrijving het door jou geselecteerde inschrijvingsbedrag hebben ontvangen.
  2. Als na 10 dagen niet hieraan voldaan is, wordt jouw plek in de cursus weer vrijgesteld voor iemand anders. Het is dus best snel na je inschrijving dit in orde te brengen.
  3. In sommige gevallen staan wij een gespreide betaling toe. Deze dient expliciet te worden aangevraagd en door ons goedgekeurd.
  4. Bij inschrijving in de 2 laatste weken voor de start van de cursus betaal je onmiddellijk na inschrijving het volledige cursusbedrag.

 

×

Hallo!

Heb je een vraag? Stuur ze ons of email naar info@breathworks.be

× Stel ons je vraag!