opleiding tot breathworks trainer

voor wie nog geen mindfulness trainer is en dat wel wilt worden

wat?

De Breathworks benadering tot mindfulness kan veel betekenen voor mensen met ziekte en pijn. Breathworks is ontstaan uit de ervaring van Vidyamala Burch die zelf het grootste deel van haar leven met ziekte en pijn moest kampen en daardoor is deze benadering levendig en oprecht, gebaseerd op ervaring zowel als op inzicht en kennis.

Breathworks.be stelt zich tot doel deze andere wijze van omgaan met ziekte en pijn aan te bieden aan zoveel mogelijk mensen. Daarom leiden we ook nieuwe Breathworks trainers op en kunnen zo nog meer mensen bereiken.

In de folder die hoort bij deze opleiding vind je alle info over het Breathworks opleidingstraject. Essentieel in het opleidingstraject is je persoonlijke beoefening en verdieping van mindfulness. De training kan dus ook als persoonlijk traject gevolgd worden, zonder het doel zelf Breathworks aan te bieden.

De training wordt in het nederlands aangeboden maar maakt deel uit van de internationale opleiding tot breathworks trainer. Eenmaal gecertificeerd maak je deel uit van de internationale community van breathworks mindfulness trainers.

Vraag hier de folder aan via het formulier op deze pagina.

voor wie?

De breathworks opleiding kan deels of volledig gevolgd worden vanuit verschillende motivaties.
Hieronder zetten we de drie voornaamste motivaties op een rijtje:

opleiding tot Breathworks trainer

 De opleiding tot Breathworks trainer laat je toe het Breathworks 8 weken programma voor mensen met ziekte en pijn (en tevens de module rond stress) te onderwijzen aan anderen. Deze opleiding laat je toe een volwaardig en gecertifieerd Breathworks mindfulness trainer te worden.

breathworks inspiratie en integratie in jouw werkveld

Wens je niet de volledige training te volgen maar wens je in jouw werkgebied elementen uit het Breathworks programma te integreren, dan is niveau 1 van deze opleiding ook wat voor jou.

persoonlijke verdieping

Niveau 1 van deze training kan je ook volgen als persoonlijk verdieping van je eigen mindfulness beoefening.

meer info?

Wens je de volledige en uitgebreide info over deze opleiding?
Vraag dan vrijblijvend de pdf folder rond deze opleiding aan.

BW trainer folder

Vraag via het onderstaande formulier vrijblijvend de pdf folder met alle info over deze opleiding.

* = verplicht veld
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com