Selecteer een pagina

Ik zie, ik ZIE

Ik zie, ik ZIE

Ik zie, ik ZIE

Ik zie, ik ZIE

Mindfulness & fotografie

dagen 'mindfulness & fotografie'

Dit voorjaar staan er twee dagen gepland over mindfulness en fotografie, je kunt ze apart of gezamenlijk volgen.

Op deze dagen gaan we verkennen hoe fotografie ons kan ondersteunen bij onze mindfulness beoefening. Hoe fotografie een mindfulness beoefening kan zijn. Wat we vooral gaan doen is heel veel kijken, waarnemen, opmerken…

We gaan onderzoeken hoe we kijken en wat we zien, en hoe onze ideeën, gedachtes en emoties ons soms weerhouden om werkelijk te zien. Hoe we soms op zoek gaan naar het mooie en daarbij zoveel “moois” zomaar voorbij wandelen.

We gaan mediteren, verschillende oefeningen doen en natuurlijk fotograferen, dat laatste zal vooral buiten zijn op verschillende lokaties. We gaan geen grote wandelingen maken, maar er zal zeker gestapt worden. We zullen ook onze foto’s aan elkaar laten zien aan het eind van de dag.

De dagen over mindfulness en fotografie worden begeleid door breathworks trainer Yvon, zij heeft een aantal workshops gevolgd over contemplatieve fotografie en gaat al sinds jaar en dag regelmatig op pad met haar camera waarbij ze mindfulness en fotografie combineert.

Deze dagen gaan in eerste instantie over mindfulness, de technische kant van fotografie zal waar nodig aan bod komen.

praktisch

Locatie

De dagen over mindfulness en fotografie gaan door in Wondelgem. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeerplaats voor de deur. De details krijg je bij de inschrijving

Voorkennis

Om deel te kunnen nemen, verwachten we dat je reeds mindfulness beoefent. Als je bij breathworks een 8 weken cursus gedaan, ben je van harte welkom. Ben je niet bekend bij breathworks, laat dan even bij je inschrijving weten wat je voorkennis is. Kennis van fotografie is niet nodig en je bent welkom met elk toestel dat foto’s kan maken, van gsm tot digitale spiegelreflex.

Aantal deelnemers

We gaan in een kleine groep aan de slag, maximaal 8 deelnemers.

Inschrijving

Rechts op deze pagina zie je de data voor de dagen over mindfulness en fotografie. Hier kan je je ook inschrijven. De annuleringsvoorwaarden zijn dezelfde als die voor de oefenmomenten en staan ook daar vermeld.

Deze dagen kan je enkel als volledige dag volgen – je kan dus niet enkel de voor- of namiddag volgen.

De deelnameprijs voor één dag is € 60.

Deze dagen zijn geen onderdeel van ‘een jaar vol mindfulness’.

Betaling

Na inschrijving betaal je je bijdrage door storting op het rekeningnummer.

Cash betalen op de dag zelf is geen mogelijkheid (behalve als je pas één of twee dagen voor deelname hebt ingeschreven).

Annuleren kan tot één week voor de retraitedag, via mail aan info@breathworks.be. In dat geval krijg je je bijdrage terugbetaald, bij latere annulering is dat niet het geval.

binnenkort hier nieuwe data voor 2020 op de website.
Mindfulness en fotografie met Yvon Steenbergen

schrijf hieronder in


 

inschrijving 'dag mindfulness & fotografie'

12 + 6 =